PONTASTICs blogg

PONTASTICs blogg

PONTASTICs blogg

Till vänster kan Ni läsa om hundarna i egna kategorier - Sally, Loppe, Sluggo och Lisa. Här finns mer info http://www.pontastic.se


championcertifikat

Mina PONSkapad av Christina Karlsson 07 apr, 2013 20:01:49
Sally och jag har varit på Show i Varberg, vi fick tyvärr åka utan Nettan då hon är sjuk dunderförkyld med feber. Vi hade en trevlig dag med många PON människor, alltid kul att träffa alla PON med ägare. De som jobbat med utställningen har gjort ett bra jobb allt flöt på fint och fina priser till vinnarna.
Lilla Sally tävlade i juniorklass mot fyra andra tikar i sin klass. Idag föll Sally domaren i smaken hon vann och fick championcertifikat, så lite stolta är vi allt över vårt yrväder. I kampen om bästa tik tävlade hon mot sin mor Vera och självklart vann Vera. Hon är en riktigt fin tik så där har en ungtik inte en chans, men hoppas Sally blir lika fin som sin mor. Vera gick till final och vann allt BIS och BIS veteran så roligt att en fin PON vinner. Champion idag blev Stellan en son till vår Sluggo också han jättefin gosse, som är så glad o go och vacker förstås.En trevlig och lyckad show där de i PONunionen som jobbat gjort ett bra jobb. Ingen nämnd och ingen glömd.
Sally vilar i soffan, jobbigt att var på show

  • Kommentarer(3)//kickis.vbkarlsson.se/#post934