PONTASTICs blogg

PONTASTICs blogg

PONTASTICs blogg

Till vänster kan Ni läsa om hundarna i egna kategorier - Sally, Loppe, Sluggo och Lisa. Här finns mer info http://www.pontastic.se


halsband och slå ikull

Mina PONSkapad av Christina Karlsson 16 apr, 2012 18:03:09
Idag trodde jag att Sally slog sig fördärvad. Hon var uppe på järnvägsbanken med Loppe och det är ganska brant. När sen Loppe sprang ner gjorde hon också det. Nerför gick bra sen skulle hon hoppa över diket till själva vägen, det gick väl lite för fort nerför så hoppet blev väl inte som hon tänkt. Hon slog ner med hakan i vägkanten, jag trodde hon bröt käken eller bet av sig tungan eller slog av tänderna. men hon bara for upp och iväg igen. Kollade henne i munnen inget blod, alla tänder kvar och käken kändes bra hon fick några levergodis som hon tuggade i sig. Man blir alldeles mörkrädd som hon far fram, där vid den jvbanken törs jag inte gå mer. Bättre att gå där vägen ligger högt, för de har mer bråttom tillbaka till mig och då är det bättre det bär uppför.
Här kastar hon sig rätt ner, men här är lite mer mossa/ris som tar emot.
Här lutar jvbanken åt rätt håll.
Ligger still i en sekund.
Sally har fått paket på posten idag, nya fina halsband från Maggan. Ett till att använda direkt och ett par att växa i. Tack snälla Maggan.
Sally poserar i sitt fina halsband.
Lite bus med Sluggo.
Sen tokrace med Loppe.


  • Kommentarer(1)//kickis.vbkarlsson.se/#post628