PONTASTICs blogg

PONTASTICs blogg

PONTASTICs blogg

Till vänster kan Ni läsa om hundarna i egna kategorier - Sally, Loppe, Sluggo och Lisa. Här finns mer info http://www.pontastic.se


Vilda Sally

Mina PONSkapad av Christina Karlsson 14 apr, 2012 19:51:57
Uppehåll och sol mellan molnen, en hyfsad väderdag.
På promenad på spåret.
Torra och rena hundar, härligt
Vi hade ett par små barn här idag, bra för Sally att träffa barn så hon förstår att de inte är farliga. Barnen och jag tog en tur upp till Susanne för att hämta ägg. Där fick de klappa den gamla snälla hönan och mata alla hönsen med gräs. Det var uppskattat, sen fick de också titta på film här hemma Trassel den var också uppskattad.

Nu har vi bara det vildaste barnet hemma Sally, hon är precis bindgalen. Husse undrar om Vera gick på crack när hon var dräktig med Sally, eftersom hon är så vild. Hon är så söt och gullig men ibland tror jag själva fan flyger i henne, det finns ingen hejd alls. Hon har pojkarna att busa runt med, vilket hon gör också. Hon får var med i skogen, nosa runt och springa som en tok. Vi tränar på inkallning, sitt, stå och gå i koppel. Får vara med i stan titta på hundar och träffa folk. Hon borde vara trött och lugn, men icke. Som tur är verkar det som vi kommer med på valpkursen i Nybro. Tror banne mig att hon är den vildaste valp jag någonsin haft. Men ack så gullig sover i sängen mellan oss varje natt, hela natten dessutom. Nu har hon däckat ihop med Sluggo här under skrivbordet.

  • Kommentarer(1)//kickis.vbkarlsson.se/#post625