PONTASTICs blogg

PONTASTICs blogg

PONTASTICs blogg

Till vänster kan Ni läsa om hundarna i egna kategorier - Sally, Loppe, Sluggo och Lisa. Här finns mer info http://www.pontastic.se


Ooops

Hört & SettSkapad av Christina Karlsson 12 jun, 2011 09:33:55
Oops jag har visst trampat på några ömma tår. Jag tycker saker och det står jag för, springer inte bakom ryggen på folk. Rättelse dock inte bara PONfolk utan även andra långhårsbekanta har skaffat korthårshundar(läs fralla) och i mitt fall gäller det inta bara bulldogar utan korthårshundar i allmänhet. (Dock har många jag känner skaffat just fralla.) Gillar inte allt det korta håret som fastnar i allt och inte tycker jag de är mysiga att klappa. Har haft en korthår i familjen så jag vet vad jag pratar om, visst jag älskade den hunden ändå. Och alla har rätt att tycka vad de vill, Du också. Det är klart att jag har tid över att bry mig, jag är ju sjukpensionär. Tid att fundera på hur kan man bo i lägenhet om man en gång bott i hus, hur kan man ha en "sån" bil om du en gång haft volvo. Det finns hur mycket som helst att rada upp där vi tycker olika. Det finns säkert många där ute som undrar hur jag kan ha tre såna lurvtussar, som skitar ner och skäller på grannen. Men så länge jag orkar trots det onda i mina händer att kamma långhårshundar kommer det att finnas långhårshundar i mitt hus. Flickor och pojkar som skaffat korthårshundar(frallor) jag tycker om er ändå.
Och Gud förbjude det är väl inte så att vännerna inte vågar säga vad de tycker. Eller Gud bubbelförbjude att det är bra pris på valpar man föder upp, så det styr hundvalet.

  • Kommentarer(0)//kickis.vbkarlsson.se/#post364